STRiiPE sweater

Nu är den klar. Min randiga SURI tröja. Den väger 320 gram totalt. Så ja, den är lätt, och den är lika mjuk som den ser ut på bilden.
Och den är VÄLDIGT lättstickat. Ingen svårighetsgrad alls.
När den är ny så fäller den mycket, det måste slitas bort med användning.
Så det är ingen tröja till svarta byxor innan den är använt lite.
Jag har med flit ökat maskor från midjan och upp för att den inte skall forma sig till ett A.

Om man önskar en tröja med A form så kan man bara sticka maskantalet som är fullt ökat hela vägen.

Ja, det låter konstigt. Man tänker ju att en rak stickat tröja blir rak, men på något konstigt vänster töjer de sig alltid och svänger ut längst ned. Jag är själv inte överförtjust i det. Därför stickar jag många tröjor på detta viset.

Men man måste inte sticka den i SURI. Det funkar med många kvaliteer bara man kan hitta 17/m = 10 cm.

STRiiPE sweater i naturen…
Klickar du på någon av bilderna så hamnar du i webbshoppen där du kan se garnet, alla färger och en bild på beskrivningen. Klickar du på den bilden kommer alla detaljer om storlekar, mått och garnåtgång upp!

Förra veckan var jag på en konferans med tema e-handel. Jag fick otroligt mycket bra info som direkt för till nya idéer.
Jag kommer att ”bygga om” lite i webbshoppen. Den skall se ut som den gör, men det kan komma lite nytt kanske till hösten. Jag skall också göra en mobilvänlig version av den.

Det kommer hela tiden nya lösningar för att säkerheten skall vara på topp. Nu i 2017 har det infört något som heter SSL, och detta gör att det kan komma upp en text där det står ”osäker sida”. Detta låter läskigt och jag har frågat min web byrå om det. Detta är för att detta SSL är ännu säkrare och snabbare och jag kommer att konvertera min sida till detta system.
Men den är inte osäker idag även om den texten kommer upp.
Jag kommer att börja med att göra ändringar nu i sommar (jag skall inte göra det själv, nej) och jag tar tacksamt emot förslag på saker som kan göra webbshoppen bättre att handla i ifrån er!

Tjohoo! Ha en fin RÖD torsdag!
//Mia

Det här inlägget postades i Alla Inlägg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till STRiiPE sweater

Kommentarer inaktiverade.