Mias 365 Lång version


Sara är klar med sin #mias365.  Hon stickade upp den efter beskrivningen. Sen blev hon lite missnöjd med halsen, och repade upp ned till ärmhålet igen.
Hon hade ganska mycket garn över, och anledningen till det kan ni se på bilden. Den är stickat lösare än beskrivningen. Det gör att den blir vidare, och det går åt mindre garn. Men det funkar! Större stickor = glesare = större storlek

Sara hade också på sig sin virkade #temptationcowl. Hon har ett restgarnsnysta i ljusrosa, men i övrigt har hon en SandnesGarn Alpakka Silke 1015, LangYarns Merino400: Lace jeansblå 0010, LangYarns Mohair Luxe gråblå: 0133.
För att få så lik hennes som det går så skulle man kunna ta ett nysta av ett tunt garn i ljusrosa.

Min egen version i lila!
Den är riktigt kul att virka och går fort med virknål 6 mm.

Här ser ni en i brun också. Jag tycker det är kul att få sätta ihop färgkombinationer så det är bara att fråga! : )

Jag har inte bloggat på en evighet. Jag vet. Jag har inte varit sugen. Det har mest varit frustration över lanseringen av min webshop.
Mina tekniska problemer har jag levt med vid att tänka på alla andra som har så mycket större problem än mig.
Jag har försökt att se det som I-landsproblem och det är det. Men det kommer inte funka i längden….frustrationen slutade i ett utbrott i måndags, och plötsligt löste det sig! Nu skall den funka med både kort och faktura. (från Sverige) Några andra problem återstår dock.

NU är det #metoo som kommer upp överallt. Och DET är ett fruktansvärt problem som överstiger mina tekniska problem 10000000 gånger. Jag vet inte hur man kan stödja, men jag måste bara säga att ”HÄNG UT DOM! JÄVLARNA!”
Hur skall vi någongång kunna få slut på problemet om de inte blir uthängda och utskämda, hatade och förlorar sina jobb. Rätt åt dom! Svin.
Jag stödjer detta så mycket, men vet inte på vilket sätt…

Brushmere…..

Jag vill blogga, men senaste månaden har tekniken i webbshoppen och frustrationen över min webleverantör tagit så mycket energi. Tyvärr! : (

TREVLIG HELG ALLIHOPA!!! : ) Mia

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Mias 365 Lång version

Kommentarer inaktiverade.