TRIANGLE Mohair Luxe

Jag blev sugen på att göra en sån här sjal. Några kommer säkert ihåg att jag postade en bild av en randig sjal liknande detta efter att jag var på mässa i vår.

Jag tog LANGYARNS Mohair Luxe, en antracit 0170 och en gulbeige ihop. Det är LANGYARN som gav mig inspirationen…
För övrigt så var den sjalen de hade i slätstickning…

Jag ville ha en sjal som är lik på båda sidor och jag älskar halvpatent. Tycker det är så snyggt, och även mönstret som bildas när man randar halvpatent.
Så till denna så har det gått åt 2 nystan av varje färg, och jag stickar det dubbelt på stickor 5,5 mm.

Jag kommer inte att göra färdiga kit, för här finns det så vansinnigt många kombinationer och jag tror de flesta vet iallafall en färg som man önskar. Sen hjälper jag gärna till att kombinera om man vill ha det fräckt, coolt, dämpat, klassiskt eller vad man nu vill ha.

armvarm

ÄRMVARMARE! …ja, jag har långa pulsvärmare i samma garn i den mörkgråa 0170. Det går åt 2 nystan och du hittar beskrivning på dom också bredvid sjalen och garnena i webbshoppen.
Dessa ärmvärmare/pulsvärmare är supersköna. De kan tryckas ned och bli korta och de kan dras ut och bli långa. Det fina garnet gör att man kan ha de även till fest. Det var därför jag gjorde dom. Jag skulle på fest i Nord-Norge och skulle ha en ärmlös klänning. Jag var så rädd för att jag skulle frysa där så då stickade jag dessa!
De är stickade på strumpstickor 3,5.
Jag tycker att LANGYARNS Mohair Luxe är ett riktigt bra kidsilk garn (favoriten över alla jag har provat!)

Det glider så superbra, tovar ihop sig väldigt sällan och jag har även repat upp i det och det har gått fint. Färgkartan är en dröm!

Detta garnet kan man ha lite i bakhuvudet när höstens julbord och fester närmar sig…..
Jag har sett långklänningar i detta garn,….helt fantastiskt!

Ha en fin dag! /Mia

Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till TRIANGLE Mohair Luxe

Kommentarer inaktiverade.