Knitalongnääs 2018 – LÖRDAG

Lördagen den 24 november slår dörrarna upp kl 11:00 i Åkeriets festlokal i Tollered, en fantastiskt charmig lokal i den pittoreska lilla bruksorten Tollered, ca 3 mil från Göteborg (med bra tågförbindelser).

Precis som föregående år är det bara att gå in och slå sig ner, ta en kopp kaffe, en fralla och ditt handarbete. Vi sitter vid runda bord med 6-8 personer på varje.

Det blir en supermysig dag där vi lär känna andra trevliga stickare från hela Sverige och även från Norge. Vi upprepar förra årens succé med mys och mingel, vi inspirerar och inspireras och det kommer även en inbjuden inspiratör!

Lokalen är vår hela dagen och kvällen, så länge vi vill sitta kvar. I lokalen får man förtära medhavd mat och snacks under dagen (finns även möjligheter att äta lunch ”ute på byn”). I år provar vi ett nytt grepp och serverar middagen på plats. Dryck kommer i år att kunna köpas på plats. Du som vill baka får gärna bidra till vår kakbuffé, meddela detta i samband med anmälan (ange då också om särskild hänsyn tas till allergier m.m.)

Vi hoppas på ett generöst vinstregn, goodie bags och i år kommer vi även sälja lotter med fina vinster!

Priset för denna dag är 750:-/person. Det är ett icke-vinstdrivande arrangemang och allt sker till självkostnadspris, där allt som betalas in går tillbaka till deltagaren i någon form. I priset ingår kaffe/fralla på förmiddagen, middag med ett glas valfri dryck och kaffe och dessert. Har du tur åker du hem med lite fint nytt garn som du har vunnit. Och självklart kommer du vara uppfylld av inspiration och glädje över att ha varit med på denna fantastiska dag!

De som vill handla garn har möjlighet att besöka GarnTua i Floda på lördagsmorgonen mellan kl 09.00-11.00. Ingen försäljning av garn sker på Knitalongnaas.
Det finns även möjlighet att vara med på fredagsevent hos Mia på GarnTua, se eget inlägg för fredagen.

En handpenning/anmälningsavgift på 300:- /person inbetalas direkt, dvs samtidigt med anmälan.

Inbetalning sker till via Swish 070- 3786907 alt Nordea kontonr 3050 21 92550, vid utlandsbetalning NDEASESS IBAN SE6930000000030502192550.

Vid avbokning återbetalas ej denna handpenning. Resterande 450:- ska vara inbetalat senast den 15 september.

Det finns 70 platser. Det är först till kvarn som gäller. Ingen återbetalning av avbokade platser.

För frågor hänvisas till Cecilia på 070-3786907 eller knitalongnaas@gmail.com

Fredagseventet – anmälas till     info@garntua.se
Lördagseventet – anmälas till     knitalongnaas

B O E N D E
Vi som arrangörer erbjuder två alternativ för er som söker övernattningsmöjligheter.
Du bokar din egen övernattning.

1) Tollereds Hotell, tel +46 302 32970 (www.tolleredshotell.se).

DET GÅR EJ ATT BOKA PÅ BOOKING.COM. Ring eller maila hotellet direkt!

Detta hotell är extra prisvärt. Hotellet är litet och intimt. Det har endast 10 rum, och dessa rum är avsatta till de som behöver boende för två nätter! Först till kvarn gäller!

Hotellet ligger 5 km från GarnTuas lokal i Floda där vi kommer vara på fredagen. Hotellet är granne med lokalen (Åkeriet i Tollered) där vi kommer vara på lördagen.

2. Nääs Fabriker Hotell, tel +46 31 799 63 00 (www.naasfabriker.se)

Hotellet ligger vackert beläget vid sjön Sävelången och i ett bomullsspinneri från 1800-talet. Vad kan väl passa bättre för ett stickevent!
Det finns 15 standardrum reserverade med 10% rabatt. Först till kvarn gäller för att få rabatt på dessa rum. Men även utan rabatt är detta hotell något utöver det extra. Hotellmiljön är vacker, ombonad, med väldesignade rum och en generös lounge med mjuka sköna soffor – perfekta för stickhäng!

Sista bokningsdag för rabatt är 23/8. Uppge bokningskod: 215 961.

Hotellet ligger 5 km från GarnTuas lokal i Floda och ca 2 minuters promenad till lokalen (Åkeriet i Tollered) vi är i på lördag.


Varmt välkomna till årets Knitalongnääs, önskar Cissi, Maria och Mia

Det här inlägget postades i Alla Inlägg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.