beskrivning mias cashmereONE klar!

Nå har jag fått lagt ut beskrivningen i webbshoppen. Klicka på bilden så kommer ni till sidan i webbshoppen där alla mått och garnåtgång står.
Jag säljer ju bara denna med garn, och man kan välja att göra den helt i Sandnes Alpakka. Då kostar den 656:- .
Väljer man att göra den helt i kashmir kostar den 1.556:-.
Väljer man att göra den i kashmir med alpacka ärmar som jag har i min kostar den 1406:-.

Kashmiren är ett levande garn och oftast skiljer det sig lite i nyans när jag får nya färgbad. På grund av det tar jag inte tillbaka överblivna nystan. De allra mjukaste nystanen är de i natur/beige/brun och gråa nyanser. Fråga mig om du undrar över färg.
Vill du blanda kashmir/alpacka hjälper jag till och matcha färger.

Jag kommer att lägga en ny order kashmir på måndag el. tisdag. Har du bestämt att du vill göra tröjan i kashmir så lägg gärna ordern i webbshoppen redan i helgen för att vara säker på att få den färgen du önskar med nästa leverans. En del har jag hemma, men jag räknar med att någon (och jag vet inte vilken) färg blir mera populär. Det är så lustigt att det blir så.

Jag kommer att göra ett blogginlägg med sticktips på denna tröja ifall man önskar ändra på längd/vidd/sidorna etc.

Ha en trevlig helg! mvh. Mia

Det här inlägget postades i Alla Inlägg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till beskrivning mias cashmereONE klar!

Kommentarer inaktiverade.