Mias Cashmere ONE

I morse ställde jag upp kameran utanför butiken och tog en bild snabbt som attan med självutlösare. Det finns ju lite flera byggnader här runtomkring med fönster kan man säga. Jag ställde mig under en trappa så jag inte syntes så mycket!
Men jag vet att flera väntar på att se hur denna tröjan blev efter alla stickbilder på den. Så voila , såhär är den!

Som vanligt en kort tröja. Men för alla er som gillar långa tröjor så är den ju enkel att förlänga!
Mönstret är inte renskrivet ännu, och jag skall lägga en ny order på kashmir för när jag har stickat med denna färgen, så har den tagit slut eftersom det är det man ser som man vill ha. (det fins många fina färger!)
Denna tröjan har ärmar i SandnesGarns Alpakka. Oo vad mjukt och skönt tänker många då. Men ooo,…liite sticksigt jämfört med kashmiren. Och denna tröjan vill man ju helst bara ha en bh eller singlet under.
Måste bara beskriva hur min väninna Caisa såg ut när hon provade den. Jag sa att hon bara skulle ha bh under. Och hon står och stryker handflatorna i cirkelrörelser över magen och njuter! haha!

Jag gillade ärmarna i alpakka. Då får tröjan ett lite tuffare utseende. Det syns inte på bilden, men i verkligheten är det ganska tydligt. Och jag känner att jag kan använda min tröja utan att tänka mig för.

Angående kashmiren så är de mjukaste nystanen de som är naturfärgade. Alla grå/bruna och beiga nyanser. De färgade är också väldigt mjuka, men det är en skillnad på kvaliteten när garnet har blivit färgat. Och det är olika hur mycket ”stryk” garnet tar efter vilken färg det är. Min mamma har en senapsgul som är jättefin.  Min knallgröna mössa däremot är tyvärr lite ”platt”.

Jag återkommer med mera info när mönstret är klart. Och jag kommer att vara så tråkig att jag inte säljer mönstret utan garn.

I DAG HAR BUTIKEN ÖPPET MELLAN 16.00 och 19.00! Välkommen!

Ha en god dag!
Mia : )

Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Nya garn & häften och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mias Cashmere ONE

Kommentarer inaktiverade.