GLAMROCK MÖSSOR!

Tror Ni att jag är klar för idag!???
Neeeej….men nu är det nog sista inlägget….kanske det inte blir något mera på hela veckan nu. Så då får jag lägga 3 idag istället! : )
Jag får ju såna ryck när jag ser garn som tillfälligt ligger bredvid varandra. Så måste de bara bli till något!!!
Så denna mössan i en ny färg i vår supersköna Cardiff 100% kashmir, parade jag ihop med en beige Kid Paillettes från Schulana.
Väldigt superlyxiga garn….jag vet. Men jag har satt upp ett superbra garnalternativ  för halva priset också. Nu har jag länkat bilderna till sidan med nyheter i webbshoppen. Ni kan klicka vidare för att få upp mera info om dom. Pulsvärmaren jag har på mig är stickat i grå kashmir, sedan en silver och en guld ROWAN kidsilk haze Eclipse i slätstickningen. Jag har skrivit med maskantal och centimeter på mössbeskrivningen (som är gratis vid köp av garn !)  Men iallafall…PÅ mittpartiet sydde jag fast lite silverpärlor!


Jag skall nog gå och lägga mig nu, får se om jag kan lämna denna stolen utan att den hänger fast i rumpan på mig….
God natt! /Mia

Det här inlägget postades i Alla Inlägg och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till GLAMROCK MÖSSOR!

Kommentarer inaktiverade.