JAWOLL MAGIC LANGYARNS

LANG YARNS JAWOLL MAGIC….i webbshoppen har jag kallat den stripe också. Klicka på bilden för att se all info om garnet.
Vi har tagit in den i 5 olika nyanser, jag har fotat alla nystan, men det är ju svårt att föreställa sig hur de kommer att se ut när man bara ser nystat. Så då jag var på mässan i vår passade jag på att fota färgproven till leverantören. De är fotade inomhus i lampljus, men ändå. Bättre än inget tror jag så jag har lagt in det också.
Vi har haft detta garnet i någon månad, men eftersom det kommer så mycket nytt så får jag visa fram litt efter litt här på bloggen. Min vänninna tar bort alla instagram användare som lägger ut mycket bilder bara för att det blir FÖR mycket. Jag känner ibland att jag är en av dom som bara öser ut….för mycket.
Så jag försöker att ta det lite lugnt….försöker.
Här är alla 5 färgerna fotade tillsammans. Jag skall försöka att skriva rätt överskrift i blogginläggen, för jag kom på att om man blir lite osäker på färger och så så kan det vara bra att kolla i blogginläggen om man kan hitta flera foton. För jag tycker ju att det är lättare att se skillnad på färger när jag ser de tillsammans som på denna bilden, eller hur!?

Just nu är det högtryck i garnbutikerna, oktober är nog en av de månaderna på året det är mest att göra. Vi har hittills klarat oss med att få ut våra paket i tid, men igår var jag själv i butiken och det var kunder och telefoner hela tiden. Jag blev kvar till 20 på kvällen och packade ordrar, så tyvärr blir det någon extra väntdag på er som har beställt nu de senaste dagarna. I dag går alla paket iväg!  Hoppas på förståelse för detta.
Nu tänker Ni säkert att herregud DET kan ju inte spela någon roll. Men det gör det. Jag vet ju det själv när jag har beställt något att man går och väntar…
Nu idag blir det ett lite rådfrågande samtal med Astrid Tedman (erfaren utställare på Syfestivalen) om hur vi skall tänka/planera för att slippa gå på nybörjarfelen. Undersöka trycksaker. Lite beställningar av små fina lyxiga nystan att ta med oss. Undersöka kort/kassa apparat. Vi har ett lite dilemma med om butiken i Alingsås kan vara öppen den helgen, det hänger på om vi kan lösa det med kassa apparat. Vi måste ju ha en på Syfestivalen också. Börja packa lite färdiga kit….märka upp modeller…..Det är väldigt spännande. Jag har det rörigt hemma, men DET har jag inte på jobbet…..
Nu kom det 10 nya färger i Fritidsgarn. Superläckra!
Fota, maila, ringa, läsa mail, dra till butiken…..ha det fint i dag !
Mia

Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Nya garn & häften, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.