LAKE blanket klar

Det var en helt fantastisk dag,…och en så fin kväll. Så efter en kvällspromenad med Charly och Caisa passade jag på att få fotat filten lite nede vid sjön. Den har nu fransar, om Ni läste förra inlägget så vet ni att det var lite struligt där…och vad slutar det med? Jo, jag kommer att klippa bort dom. Det är fint med fransar, och det står med i beskrivningen så man kan välja själv om man vill ha det. Men i min soffa får inte fransarna vara med….Nu ligger kitet i webbshoppen 1098:- för 1400 gram Smart superwash 100% ull, och beskrivning till filten.
Alla bilderna är länkade till kitet….

Ha en god kväll!!!!

Ahhh, vad skönt att ha denna klar också!  : )

Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Interiör, Okategoriserade, Virkat och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.