Waves

Förra veckan möttes Astrid och jag och fotade lite tröjor. Vi har nu stickat färdigt 4 av dessa 5 tröjor i denna superenkla modell som alla skall kunna klara av. Stickningen är superenkel, och så hoppas vi på att alla skulle kunna hitta sin egen favorit av alla färgkombinationer vi gör.
Så en gång till….alla som känner sig som nybörjare i stickning. Detta är tröjan att börja med! Enklare kan det inte bli!
Och till alla proffs stickare så hoppas vi på att kunna inspirera lite med våra färgkombinationer.
Detta är första tröjan som blev klar, den heter Waves. Garnet är dubbel tråd SandnesGarn Suri, och Mandarin Petit. Med lite glittereffekt på olika ställen. Det var ganska roligt för vi kände båda att blått är inte vår färg så det kändes lite konstigt att välja detta som första tröja. Vi stickade halva tröjan var, då går det ju otroligt fort att få färdigt, och vi får båda känslor för tröjan.
När den blev färdig så blev vi lite kära båda två. Jag har den hemma och jag har den på mig ….typ hela tiden.

Jaha, så varför visa upp nu då när det inte fins beskrivning än?
Vi väljer att visa upp dom framöver nu och när alla 5 tröjorna är klara kommer de att läggas upp som gratis beskrivningar i augusti.
Så det blir en liten förhansdvisning nu i juli!
Vi gillar kommentarer!!!

Nu är det fullt ös framöver då. Mina semestrar är färdiga för en liten stund, och jag kommer att befinna mig i butiken i Alingsås varje dag i 4 veckor framöver förutom en helg ledig. Jag ser faktisk fram emot det. Är det lugna stunder skall jag sitta och klura ut nya idéer. Jag skall sköta Kajsas område webbshoppen, och städa lite.

Välkommen in! Vi håller öppet om vanligt 11-18 mån – fre. Lördag 10-14.

HA det fint!

Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Nya garn & häften, Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Waves

Kommentarer inaktiverade.