Skönt linne

Vad händer nu då? Jo, jag har linnen på gång….i Sol Degradé. På bilden här ovan ser ni ett. Ett brottarlinne, lite ungt och tufft.
Vill man inte ha brottar ryggen, kan man göra lika på bakstycket som på framstycket.

…Jag gör nu en liten variant på denna i en röd/orange färg. Skall göra den lite vidare, och lite längre.
Detta garnet är ju helt ljuvligt mjukt och skönt och man blir bara glad av att se det och glad av att sticka i det! Det är 100% bomull. Det är ett bandgarn och producerat i Italien.

Finns i flera fina färgställningar som du kan se här!

Beskrivningen fins nu att printa ut här. Och jag har justerat på beskrivningen så avmaskningen på framsidan inte är riktigt lika ”kort”. På linnet på bilden har jag slutat med att lägga upp 3 maskor innan jag har tagit ihop och börjat sticka runt.

På beskrivningen har jag skrivit 12 maskor och den är även 2 cm längre på beskrivningen. (lite mera som den jag stickar nu i rött).
Tycker Ni den ser liten ut så kan jag berätta att den är väldigt strechtchig. Drar man ut den mera på bredden så blir den bara lite kortare.
Vill man ha den vidare är det inget problem att följa beskrivningen men bara fortsätta och lägga upp flera maskor innan man börjar sticka runt. 2 nystan Sol Degradé räcker långt. Är du smal eller ännu smalare än dockan så kan du ha denna storlek. Linnet hänger väldigt fint!

Hoppas det blir dagar attt använda detta på nu framöver….

Ha det så bra allihopa! Vill ni se min strandfilt? Kolla min Instagram: miagarntua
…och ha strålande dagar ni med….jag njuter just nu i Medelhavet…sol och salta bad!

Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Skönt linne

Kommentarer inaktiverade.