Musikhjälpen filten är färdig!!!

100% alpacka
1150 gram.
Virkad av 23 personer.
115 x 170 cm
Effektiv virktid: ca 80 timmar….så om du virkar 3 timmar varje kväll så är den färdig på 26 dagar.

…Ni kan se att den passar hemma hos ALLA! Fins ingen anledning att tänka att neeej, den matchar inte min soffa.
JODÅ! Det gör det på något sätt!
Jag är så trött på att virka, och så glad för att jag är klar nu!  Jag har en förmåga att sätta mig själv i tidspress, och de sista 4 dagarna har jag i princip bott på vardagsrumsgolvet (när jag inte har varit på jobb) med en virknål i handen. Jag avslutade 01:30 inatt.

Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Interiör, Virkat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Musikhjälpen filten är färdig!!!

Kommentarer inaktiverade.