Våren 2020

Hej på dig!

Jag är så rostig på min blogg nu. Så fruktansvärt rostig.
Förut var det jättekul att skriva, och jag kunde skriva loss om ditten och datten. Och nu finns det en spärr, och jag funderar på varför den har kommit.

Det är nog flera saker. Dels så har jag fått väldigt många flera följare på Instagram och Facebook. Det blir flera som kan läsa. Förut kändes det som att jag skrev till dig. Just dig och det var inte så skrämmande. Du, som känner mig från butiken i Alingsås. Det var ett sätt att kommunicera för mig.
Nu känns det lite som att när jag skriver så får jag flera 100- kanske 1000 (potentiellt dömmande) ögon på mig. Det är inte bara du som läser. Det är folk som inte tycker om mina grejer, och folk som inte tycker att det är ok att bara vräka ur sig sina åsikter. Njaaa….det kanske bara är min känsla. Jag vet inte.

Iallafall så har jag försökt att flytta denna kommunikationen till alla er som handlar av mig för mera än 250:-
Så när man har köpt i webshopen så skickar jag ut en tackmail, och i den mailen en eller 2 gratis beskrivningar och lite tips på olika saker.

Det är ju så också att jag vill bjuda på något till de som faktiskt handlar av mig, och som småföretagare så har jag tyvärr inte råd att skicka med saker. Så det får bli något som endast kostar min tid.

Nu har jag ju startat en YouTube kanal också. Den är öppen för alla!
Jag lägger videor där jag förklarar moment och lite olika på mina egna och några andra projekt. Som att virka Menorcafilten, sticka Advokatens Sjal, virka kanterna på min Tropea Tee. Ja, lite av varje. Jag försöker att hålla videorna så korta jag kan, för att jag själv inte står ut med långt babbel.
Så jag hoppas att kunna bjuda på matnyttigt för stickare där.
Kolla gärna, och prenumerera gärna också! Och gillar du videon, så klicka gärna på gillaknappen : )

GarnTua Knits YouTube

Efetrsom att det är Coronavirus ute och går så vill jag dela tackmail mars 2020

Jag tror att detta viruset kommer ena oss på jorden, det kommer göra oss mera medvetna om vår sårbarhet. Att vi är på samma jordglob och att allt påverkar oss alla. Jag tror att människor kommer att bli mera generösa och visa mera kärlek efter detta.
Folk får nu tid att tänka….och reflektera. Man bromsas i sin stress och hets och jakt på pengar och materiella saker – helt ofrivilligt.
Det är så bra. Verkligen på tiden.
Sen kanske inte VI…stickare menar jag. Vi som redan har så mycket tid att koppla bort hjärnan med vårt handarbete är de som kommer känna av ändringen så mycket. Men tänk där ute. På arbetsplatser där medarbetare knappt får gå och kissa…..för att det inte är lönsamt. Nääää, nu måste mänskligheten sluta att jaga mera kronor än vi behöver.

Ha en fin dag! Armbågshälsning från Mia ; )

Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Sticktips. Bokmärk permalänken.