Knitalongnääs 2018 – FREDAG

Fredag 23/11

Vi värmer upp inför Knitalongnaas redan på fredag eftermiddag. Om du vill göra detta till en hel helg i stickningens lilla bubbla så kan du hänga på redan på fredagen hos mig på GarnTua.  För lördagens event, se eget inlägg.

I år öppnar Nya Garveriet bredvid GarnTuas lokal i Floda, vilket gör att det finns möjlighet för flera att vara med på fredagen, och ALLA får sitta!

Vi kommer ha tillgång till en charmig lokal i Nya Garveriet där vi sitter och stickar tillsammans.

En buffé med ett glas valfri dryck serveras kl 19:00 på plan 1, Nya Garveriet (läs mer om Nya Garveriet, hållbarhet och lokal matproduktion på www.garveriet.se )

Butiken kommer vara öppen hela eftermiddagen och kvällen. I lugn och ro kan vi känna och klämma på garn, samtala kring framtida projekt, inspirera och bli inspirerade. 

Det kommer finnas tillgång till kaffe/te hela eftermiddagen. Vi kan mingla runt mellan vår hyrda lokal i Nya Garveriet, restaurangen (plan 1) och butiken, precis som vi önskar. Det kommer även en hemlig föreläsare…

För den som önskar kommer jag hålla en monteringskurs uppe på andra våningen i butiken. Kursen hålls under ca 30 minuter för 6 personer i taget.


Ta gärna med något som behöver monteras eller som du vill montera på nytt, det bör vara klart för montering när du kommer.

Frågor som inte handlar om montering tar vi ej på denna tid, utan innan eller efter. Anmälan till monteringskursen görs i samband med anmälan till fredagen och ingår i priset. Det kommer att meddelas tider när du kommer.

Pris: 500 kr (inkl middag). Det finns 40 platser.

Anmälan görs via epost till info@garntua.se och med inbetalning av 500 kr till bankgiro 495-0184 senast den 24/8.

Din anmälan gäller när du får en bekräftelse i retur.

Meddela, i samband med anmälan, om du har allergier och om du vill vara med på monteringskurs och ditt telefonnummer.

Först till kvarn, ingen återbetalning av avbokad plats efter 24/8. 


B O E N D E ….denna bild är utan filter och tagen utanför Nääs Fabriker en november eftermiddag.

Vi som arrangörer erbjuder två alternativ för er som söker övernattningsmöjligheter. Du bokar din egen övernattning.

1) Tollereds Hotell, tel +46 302 32970 (www.tolleredshotell.se).

Detta hotell är extra prisvärt. Hotellet är litet och intimt. Det har endast 10 rum, och dessa rum är avsatta till de som behöver boende för två nätter! Först till kvarn gäller!
DET GÅR EJ ATT BOKA PÅ BOOKING.COM. Ring eller maila hotellet direkt!

Hotellet ligger 5 km från GarnTuas lokal i Floda där vi kommer vara på fredagen. Hotellet är granne med lokalen (Åkeriet i Tollered) där vi kommer vara på lördagen.

2. Nääs Fabriker Hotell, tel +46 31 799 63 00 (www.naasfabriker.se)

Hotellet ligger vackert beläget vid sjön Sävelången och i ett bomullsspinneri från 1800-talet. Vad kan väl passa bättre för ett stickevent! Det finns 15 standardrum reserverade med 10% rabatt. Först till kvarn gäller för att få rabatt på dessa rum. Men även utan rabatt är detta hotell något utöver det extra. Hotellmiljön är vacker, ombonad, med väldesignade rum och en generös lounge med mjuka sköna soffor – perfekta för stickhäng.

Sista bokningsdag för rabatt är 23/8. Uppge bokningskod: 215 961.

Hotellet ligger 5 km från GarnTuas lokal i Floda och ca 2 minuters promenad till lokalen (Åkeriet i Tollered) vi är i på lördag.

Varmt välkomna till årets fredag på Knitalongnääs!!!

Kram, Mia : )

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.