YOUNG Langyarns

 Nu har jag fått in det härliga supertjocka garnet YOUNG från Langyarns.!
Det är supermjukt i 100% merinoull, och det är några tuffa modeller man kan välja att sticka på st 12-15 eller 20 mm. Man kan också armsticka med det som ni ser på bilden!
Det räcker med en härva till en armstickad loop. Jag har lagt upp 10 maskor, det blev lagom!

Annars tänker jag varje dag att NU skall jag blogga, men NU då. Nej, NU då….nehej.

Jag har städat i går och idag både uppe och nede för jag och Sara @sippan86 skall ha butiken öppen imorgon mellan 12 och 15.00. Vi hoppas såklart på att många vill komma. Jag tänkte vara uppe och bjuda på lite kaffe och så kan ni få se hur jag har det här.
Tänkte också att ha en armstickning som ni kan få prova sticka på!


Nede i butiken finns lite nytt att känna, klämma och lukta på….Den underbara borstade kashmiren BRUSHMERE kom in idag. Jag har inte hunnit lägga den i webshopppen ännu. Den nya Baby Lama från SandnesGarn kommer in i nästa vecka. Den skall jag också lägga in i webshopen!


Allt rullar på, vädret blir fint och JAG HAR BLIVIT KÄÄÄÄÄÄR!!!!!

Ja, jo. Inget jag skall brodera ut om, men är man glad så är man. Då skall ni få veta. Jag är så glaaaaad. Kanske lite därför det är så dåligt med blogginlägg också ; )

Haha! Till sist må jeg dele med meg av något jag fick skickat till mig på Facebook. Viktigt att lägga märke till innan ni går i taket, är att det står under SATIRE! Men rolig läsning är det! Ha en god helg allihopa!

Strikking skaper PSYKOPATER og URO i hjemmet ifølge forskere!

Satire
Strikker noen i din familie?

Det har i en årrekke vært fullt ut akseptabelt å strikke luer, votter og gensere i Norge. Strikking har lenge vært omtalt som en hobby og likestilt med uskyldige aktiviteter som lesing, matlaging og frimerkesamling. Nå advarer eksperter mot å akseptere strikking som en del av den norske hverdagen. «Mennesker som strikker er ofte sykelig opptatt av denne hobbyen og lar strikking av rutete vanter og annet tull ingen trenger gå ut over familieforholdene» sier en av nordens mest anerkjente forskere på psykologisk adferd. «Jeg tilbringer heller natten med en psykotisk eks-narkoman med plasthammer enn en klin gal egosentrisk dame i 50-årene med strikkepinner og garnnøster» sier han

Bilderesultat for strikking

Klare psykopatiske trekk
I en undersøkelse utført av universitetet der sjefsprologist Stefan Gøring arbeider, har man funnet ut at et overveldende flertall av de som strikker er fullblods psykopater. «Hele 87% av de som oppgav å ha strikking som hobby hadde et eller flere psykopatiske trekk» forteller forskeren. De fant også ut at spesiellt damer i alderen 41-63 år ble slemmere og slemmere mot familiemedlemmer jo mer tid de brukte på den egoistiske hobbyen. «Ja, for denne aldersgruppen ble det veldig tydelig at strikkingen var viktigere enn både barn og resterende familie. Det var flere eksempler på at denne aldersgruppen var direkte ondskapsfulle mot folk rundt seg» sier den anerkjente forskeren.
psykopat-satire-strikking-oppskrifter-eavisa
Aud Gunhild Sørbur kjenner igjen beskrivelsen: «Selv om det er morro og strikke vil jeg jo ikke at det skal gå ut over familieforholdene slik jeg nå har skjønt at det gjør» sier Aud Gunhild som nå har bestemt seg for å bytte hobby. «Jeg skal sette meg ned med familien og la de bestemme hva vi skal gjøre fremover» sier den strikkeavhengige damen som virker sympatisk utenpå til Eavisa fra sitt hjem i Porsgrunn.

Legg ned strikkepinnene
På bakgrunn av denne undersøkelsen anbefaler nå forskeren å ta en prat med familiemedlemmer som strikker. «Få de bort fra denne hobbyen og anbefal andre sunne aktiviteter man kan gjøre sammen med familien. Damer som strikker har veldig ofte et litt forvridd bilde av virkligheten så gå forsiktig frem» anbefaler han. De fleste som har denne tvilsomme hobbyen viste seg, i følge undersøkelsen å være manipulerende og mer aggressive enn folk flest. Folk som strikket mye hadde også økende andel av personlighetsforstyrrelse og andre psykiske lidelser kom det frem av den omfattende undersøkelsen. I anti-strikkemiljøet er de nå bekymret for at vi skal få den første strikkeulykken i Norge før noen tar skikkelig tak i dette. «En strikkepinne kan fort havne i øyet eller gjennom foten om man tråkker på den mens den står rett opp» sier en tidligere strikker fra Gjøvik som ønsker å være anonym. Eavisa har også vært i kontakt med Norges strikke og veveforbund, men de ble rasende og slang desverre på røret i raseri før vi rakk å stille dem spørsmål.

«Har du noen i familien som strikker? Hjelp de. Sett dere ned og ta en prat med vedkommende og fortell at dere er glad i han/henne og at dere vil hjelpe de ut av strikkingen» er det avsluttende rådet fra den svenske forskeren.

Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Nya garn & häften och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.