Svenska beskrivningar Langyarns

Härligt med snö i slutet på april!! ….eller inte! Haha, hela terrassen och utemöblerna var täckta av 5 cm snö imorse.
För 2 dagar sedan så låg jag i bikini där! Helt galet…

Grannen har en liten flicka på 3 år, hon hade stått och hoppat i sängen i morse så hon och pappan var ute och rullade en snögubbe!

Ja, så det var inget att springa ut för direkt. Ett barn med feber i soffan,….jag satte mig och översatte lite nya beskrivningar från LANGYARNS.
Bland annat dessa söta plagg på bilderna, katalogen heter Fatto a Mano 223
Denna katalog finns bara i original (tysk/fransk/nederländsk/engelsk text). Jag har valt ut de modellerna som är stickade i Mille Colori Baby, och översatt de till svenska. Då köper man de styckvis, med garn till. Detta får jag lov att göra från Langarns OM det säljes med deras garn. Så tyvärr säljer jag inte beskrivningarna för att stickas i andra garn.

För er som inte känner till Mille Colori Baby så kan jag säga att det är ett riktigt mysigt garn i 100% mjuk merinoull som är multifärgat.
Man kan kanske tycka att det ser ut som ett vanligt strumpgarn, men det är ganska långt ifrån. Detta är mycket mjukare och lite mera sofistikerat utseende. Det randar sig med fina övergånger, och jag har massor av fina färger i det!

Jag vet att det är svårt att se hur det blir vid att titta på nystanen. Men ett tips är att i huvudsak se på hur ditt öga upplever helheten av bilden på nystanet. Hacka inte sönder bilden för att dela upp färgerna. Alla färgerna du ser är med, och skapar det intryck du får när du ser på bilden av nystanet.
De vågmönstrade modellerna är faktiskt stickade med 2 olika färger och randat 2 varv i varje färg. Så de är mera ”oroliga” i sina färger.

Å, denna tröjan är lite favorit för mig. Tycker det är superfräckt med pälsränderna i den. Jag har pälsgarnet också, men inte i vitt. Det lustiga är ju att jag föll fullständigt för detta pälsgarnet när jag såg det och köpte in 5 färger. Typ INGEN har köpt det! Tror jag har sålt 3 nystan. Är det verkligen bara jag som tycker att detta är supercoolt? Och ser potensiale för att använda detta på massor av saker…hmm….
Känner mig annorlunda. Jag skall visa er en bild, kanske någon får en ”OJ! VAD FINT! ” upplevelse…det är supermjukt också!

…ja, vi får se….om det skall få finnas kvar i sortimentet.

Denna jackan är ju också superfin. Et rektangulärt stycke stickat på tvären. Hål för ärmar som sedan är sytt i.

Jag vet att flera av er nu undrar varför jag sålde ut de printade LAMA nystanen. Jag beställde hem 1 kilo för jag hade en plan för dom. Men när jag sedan stod med dom i handen och jag hade sett Skappeltröjorna live så tappade jag inspirationen helt. Detta är bara smaksak. Det är inget för mig…
Garnet är nytt, många gillar det, kvalitén är fin. Glansig och mjuk är den. Inget fel på den, men jag väljer att inte ha den i mitt sortiment.
Jag behåller Mini Alpackan som har samma printade färger, för personligen tycker jag att den är finare och mildare i färgen.
-Så inget fel på garnet i sig!

Nu skall jag packa lite ordrar i morgon och skicka, skickar sedan på torsdag förmiddag. Sen åker jag bort, och skickar inte varor för måndagen den 9/5. Vi får se om det blir något blogginlägg innan jag åker. Min resa kommer säkert att synas på Instagram!

Ha det fint! /Mia : )

Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Nya garn & häften och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.