Ränderna i Mias TWiiD. Beskrivning.

Tack för igår alla som kom till oss för att se våra tröjor! På bilden är det Astrid till vänster, mig i mitten och Astrids kompis Sara till höger.
Det var en superfin dag med sol och varmt, och vi hade butiken öppen både uppe och nede. Det hade ju blivit något helt annat om det hade regnat…Det var jätteroligt att bolla färgförslag med de som kom igår och det var inte många av samma tröja vi sålde garn till.

Jag kom hem efter den långa dagen med bubbel och choklad, och gick mig en tur ut i skogen med hunden.
Jag var så otroligt trött i huvudet, för även om detta inte är någon avancerat tröja på något sätt så är det mycket jobb runt om kring den. Och då jag kom hem igår kände jag att NU kan jag släppa den. Nu finns den. FÄRDIGT!!!  Beskrivningen ligger gratis och det är bara att printa ut.

Och så jag drömde ju såklart om detta i natt, och. Ja, jag var ju färdig med den….

Jo, men igår då, när vi bollade idéer på TWiiD tröjan med folk, så kom det ju fram att jag har helt missat att lägga ut beskrivning på hur jag gör ränderna i min egen variant. den med kopparränder, så jag skall beskriva:

Randen mellan TWEED ränderna i metallgarn består av 3 varv:

1:a varvet är från rätsidan på arbetet: * 1 rm med TWEED, 1 am med randfärg * Upprepa * – * ut varvet.
Varv 2 (avigsidan) : rm med randfärg.
Varv 3 (rätsidan) : Samma som varv 1. Men byt färg på TWEEDEN.

Sådär! Då är det bara att sticka med ränder emellan ränderna!  : )

Nu är det ny vecka. Kommer att ha öppet i butiken på onsdag, och sedan blir det Syfestivalen i Borås!

Jag vill gärna få fram att min butik är en webbshop. Att jag har öppet i Floda ibland är bara en service.
Lokalen är ingen godkänd butikslokal. Den är totalt handicapOvänlig med ett högt trappsteg ned i butiken. Dörren är bara 160 cm hög, och jag har redan haft en kund som har gått i dörrkarmen med huvudet och börjat blöda.
Så att komma till mig är att besöka en webbshop/lagerförsäljning.  Det är ingen vanlig garnbutik, och jag kan inte göra reklam eller annonsera ut GarnTua som en vanlig garnbutik.
Det är jätteroligt att det kommer besök när jag har öppet, men hoppas på förståelse för att jag inte har öppet så mycket. Och det kan vara oregelbundet så man måste kolla här på hemsidan under /kontakt för att se när det är öppet.

Nu börjar ny vecka! Önskar er massor av goda stick och virktimmar!
/Mia : )

Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Mönster, Nya garn & häften och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.