mera nätpatent

Packa varor, packa upp varor, packa ner butiken, packa upp butiken,….packa! De sista 8 veckorna har jag varit 4 gånger i Norge och en gång i Italien. Då skall det packas också…Mitt liv är bara packa just nu. Och att packa butik är helt fruktansvärt otroligt jobbigt. Jag borde fira för att jag har blivit fri från kontraktet och en ganska dyr månadshyra. Det är superbra. Nu kryper dagarna på en och pressen på att få ut allt man har samlat på sig!
Jag måtte ta hjälp av min goda väninna och granne Caisa i kväll. Jag har inget tålamod eller disciplin när det ligger allt från plastfickor, gem, krukor, klädhängare, kläder, vadd, snören, papper,  stolar, skruv, kataloger, koppar, tvättmedel, bläck, burkar, ….i varenda vrå. Under, över, vid sidan,….HELT otroligt vad mycket skit jag har.

Och nu är min mans bil fyllt till taket med skit. (jag kommer att fylla den 2 ggr till med mera skit som inte kan slängas)
Undrar om han kan ta sin bil imorgon!? Hahah!!! Nej,….tror inte det.
Så blev den sista gamla stora hyllan hämtad i kväll. Den kommer att stå i ett Alingsåshem och vara pysselförvaring! Jätteroligt.
Jag är så glad för att den fick stanna kvar i Alingsås. O, när jag ser denna bilden nu så kommer jag ihåg för 5 år sedan när jag fyllde lokalen. Det har varit 5 supermysiga och roliga år. Jag har lärt mig massor!
Men det är bara att inse hur tiderna förändras…vårt handlemönster ändras och det är svårt att driva butiker.
Jag ser mycket fram emot att komma i ordning med min nya verksamhet, jag ser fram emot hösten när man skall komma in i rutin igen.
Jag är ju inte överförtjust i o-rutin i mina dagar.
Nätpatent är kul! Och i kashmir så mjukt så mjukt…
Jag har inte hunnit sticka så mycket nu…jag packar mest. : ) Och när jag är klar med det måste jag gå en tur med min stakkars hund som inte får så mycket uppmärksamhet om dagarna heller.
Det värsta är att 3 fulla bilar med gammalt krafs skall in i min nya lokal!   !!! ???  !! Hur skall jag göra!?
Sluta klaga nu Mia! Jag kan bara tänka på att det är många som har värre problem än mina i-lands lyxproblem.  Och så är det.
Jag stickar fram och bakstycket samtidigt. Men fram och tillbaks på rundsticka. Varför rundsticka då? För att det är mera skonsamt för armar och axlar när arbetets tyngd faller ned i mitten när man stickar. Haha. Inte så stort problem med kashmir för det är så lätt. När jag satt ute i Italien och stickade på semestern så kom tråden ovanifrån!!!! Den flög upp med vinden! Jätteroligt!
Tycker du det ser fint ut?
I det förra blogginlägget så finns beskrivning på hur man stickar nätpatent. Jag vet inte när denna blir klar, men den är ett skönt projekt som bara blir till efter hand som det växer. Det är roligt!

Jag är väldigt ostrukturerat nu på sommaren. Blogginläggen kan komma när som helst och mina öppettider kan också bli lite när som helst.
Men iallafall är det öppet i morgon 15.00-19:00. Välkommen in !

Ha en fin kväll! /Mia

Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Okategoriserade, Sticktips. Bokmärk permalänken.