Black Lily astrid&mia

Nu är vi klara!

..detta är Black Lily…..


Både Astrid och jag gillar dom. Det är tröjor vi  tycker om och kommer att använda själva, men vi kom överens om att ärmarna på Black Lily är svarta, smala och i moss stickning som på översta bilden. Det är originalet. Smal eller vid i modellen.

Men detta är ju en gratis beskrivning, känn dig fri att experimentera! -Vi valde 3 olika storlekar denna gången. Jag gillar ju lite kortare och smalare tröjor och Astrid gillar sin Black lily oversize. Så här kan ni se hur olika den samma tröjan kan vara på också.

Hoppas ni tycker om våra tröjor och att det kan ge er inspiration och sticklust!

/Astrid&Mia

Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Mönster, Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Black Lily astrid&mia

Kommentarer inaktiverade.