DAQUIRI tröjan

Då har jag fotat tröjan på, och så här ser den ut.

Det är stretchigt. Mycket stretchigt och kan därför fungera som one size fits all. Den är lite vid till mig som har bröstvidd 90. Det är alltid svårt att bedömma på sig själv hur det sitter så jag provade den även på min lite mindre granne som är en 36/38 i storlek och den satt fint tycker jag.
Jag har inte sett den på någon som är större ännu. Har precis hängt ut den i skyltfönstret i butiken. Men jag är ganska säker på att om man drar upp till storlek 44 så går det fint, men att man tar 4 nystan och stickar den lite längre. Drar man ut den lite på bredden kryper den upp på längden.

För er som inte har sett denna innan så kan jag berätta att det är ett supermjukt bandgarn i 100% bomull från LANGYARNS. Det är producerat i Italien, och det kommer att komma in 9 olika fräscha fina multifärgade färger. Just nu finns 6, som ni kan se här!
Åter igen: -passa på att välja personligt när det kommer till färgen!
Tänk dina shorts/kjolar, dina linnen… (du behöver ett under!) din sommar, din semester, din strand, din trädgård, dina vänner, ….vilken färg passar bäst för dig?

Klicka på bilden för att komma till sidan med garnet och beskrivningen i webbshoppen. Beskrivningen kostar 20:- och kan köpas med annat garn också. Det är upp til din fantasi att välja garn till denna tröja!
Nu har vi förresten fått in mera av denna färgen igen! Det tog 3 dagar från Tyskland. Jag gillar LANGYARNS!


Jag har ju även ett linne som jag gjorde förra året som ligger upp som gratis beskrivning i webbshoppen. Jag vet att flera stickade det förra året, och ni skrev att ni var nöjda. Men allvarligt. Jag fotade det på mig nu, och man måste sticka det liiite längre fram om man inte är 17 år och har jättefin navel!  Här på bilden har jag dragit ned det så mycket jag kan fram, och står alldeles stilla för att inte blotta snyggt ärr….Men det är inget problem, följ beskrivningen och lägg på ännu 5 cm till. Och tänk även här på att det drar upp sig om man tar av vidden! Men 2 nystan räcker bra!
Det är ett linne som är väldig öppen långt ned under ärmarna, och idéen är att man skall ha bikini eller ett annat linne under.
Lite nystbilder så ni kan jämföra färger mot varandra och en närbild av stickprov!

Ha en god helg alla! /Mia

Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Mönster, Nya garn & häften, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.