Baggy mössa LANGYARNS

Ja, jag ”pepprar på” nu. Efterhand som jag blir klar med saker så lägger jag ut det på bloggen. Annars finns det risk att det aldrig kommer ut.
Ella, vår söta granntjej ställde upp som modell för mig i dag precis innan hon skulle ha sitt 8-års kalas!
Jag har stickat en mössa i tunnt garn. I somras kom det in en kvinna som ville ha det, och vi letade och letade. Jag tänkte att det finns det ju säkert massor av varianter på. Men det gjorde det inte! Så då var det bara att göra en själv, jag påbörjade denna, och lika efter kom ju boken Fatto a Mano som jag skrev om i förra blogginlägget. I den boken är det 2 olika mössor i samma garn…till baby och barn!

Ja, iallafall… denna är klar nu. Den är stor och baggy, och den passar även till dam.

Klicka på bilden om du vill veta mera.

hej så länge! Mia

Det här inlägget postades i Alla Inlägg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.