plåga och bli plågad…

I går morse när jag kom till jobbet, så skulle jag ta lite vatten i vasken i källaren. OCH …..
DÄR i vasken satt en STOR spindel. Det finns mycket garn i källaren, och jag vill verkligen inte bli påhoppad av en sådan när jag stoppar fingrarna i en garnpåse!
Och jag vill inte ta i dom. Och jag har ingen dammsugare i butiken. Och det fans ingen som kunde hjälpa mig….
så det blev så snabbt jag kunde ett glas över den! Nede i vasken.
Kajsa kom, och hon tittade på den. ”Jo, men den är ju mindre än vad den ser ut som i glaset!”
”NEJ, den är STÖRRE!”, sa jag
”…okej….. den får kvävas…” sa Kajsa
Så hela dagen satt den under glaset. Vi tappade vatten , men den hade torra fötter. Jag tänkte på den när jag skulle sova i går,….förstår ni. Jag är ingen ond människa.
Kom till jobbet i dag, och den levde fortfarande. Hela dagen….under glaset. Jag undrar vad den tänker. Varje gång händerna kommer och spolar vatten.  Innan jag gick hem tänkte jag att spindelns elaka kusin i Floda kommer att komma hem till mig….
Jag släckte och gick. Nu är det natten för spindeln och den kommer att svälta ihjäl där på grund av dumma människor.
MEN hämnden har kommit!!!! I form ut av en otroligt jobbig fluga. Snabb och elak fluga som surrar runt mitt ansikte i kväll. Inte ens katten klarar av att ta den! Mot Kajsa kanske hämnden var den febern hon vaknade med i morse….
Ja, what goes around comes around….
Jag hoppas den dör snart. Jag kan verkligen inte slå ihjäl den heller. Ni vet ljudet,…..
Ja, jag kanske heller skall skriva lite om stickning…..
Jag har påbörjat en fluffig sak. Jag var inne i en klädaffär och jag gillar ju stickad mode. En tröja,….i mohair. Väldigt 80-tal.
2500:-
Och den var superenkel! Den var fin också, och jag blev inspirerad att göra något liknande!

…jag rafsade med mig lite garnnystan innan jag åkte till Norge i helgen, och på 3 timmar i bilen hade jag stickat upp till ärmhålen! Ja, vad roligt! Och härligt fluffigt. Jag har inte varit redo för den stilen före nu. Den blir en mix av alla sorters garn från många olika leverantörer.
Kul, kul! …hoppas den inte blir …ful….

Och tusen tack för all stöd och fina ord och att ni vill hälsa på på Syfestivalen! Det kommer att bli superkul!

Nu fortsätter jag lite på min 80-talströja då!

God kväll!

Det här inlägget postades i Alla Inlägg. Bokmärk permalänken.

En kommentar till plåga och bli plågad…

Kommentarer inaktiverade.