WAVES

WAVES

…jag är oftast inte så förtjust i blå kläder på mig själv….men detta är min personliga favorit av alla dessa 5 tröjor. Och jag visar här tröjan ute….tidigt i sommar. Och jag har faktiskt använt den hela sommaren. Skön efter kvällsbad, och på lite svalare kvällar.

Waves var den vi stickade först,…och den tröjan som är grunden till alla dom andra.
Ärmarna töjde sig rejält i sommar (som ni ser på bilden av Astrid i beskrivningen)  så vi har fått justera alla beskrivningarna.
Och det är ju riktigt bra att det är gjort INNAN man stickar den.
Så den kan se lite kort ut nystickat, men då bara tvättar man den på 30° i maskin, och sträcker sedan ut den och formar till önskade mått när man lägger den till tork.
VOILA! Färdig sträckt.

Färgkombinationen i den översta ljusa delen är riktigt snygg med det lilla guldskimmeret tycker jag….glitter är helt rätt i höst!
Sen är ju allt glitter i dessa tröjor inte ett måste, så det går fint att bara sticka precis samma stickor och kombination UTAN glitter. Då sparar man ju också lite på priset.

Och som sagt tidigare, man är fri att använda sig av vilket garn som helst.
Grejen är att alla skall kunna våga sig på att faktiskt sticka en hel tröja….har du gjort din första halsduk? Då kan du göra denna!

Lördag då….en ny tröja i morgon.
Detta är sååå roligt att kunna lägga ut en ny tröja varje dag i 5 dagar!

God lördag kväll alla!
/Mia

Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Mönster, Nya garn & häften och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till WAVES

Kommentarer inaktiverade.