LUNGO varsågod

LUNGO

…är klar. Varsågoda alla som önskar!
Det är roligt att läsa alla snälla kommentarer på Online Stick kafé på Facebook. …att läsa om kommentaren på ”fotomodellen” som kom att få problem med nacken! Haha! Det är helt rätt…en liten tur till osteopaten i morgon… kanske inte just därför. Men ”modellerna” på bilderna är ju bara oss, som inte alls är modeller, och tycker det är skitjobbigt att titta in i kameran. Jadå…så är det.
Vi själva är ju ”gratis”, så det får duga.

Astrid och jag tror på dessa tröjor.
Vi märker ju hur ”behovet” av enkel stickning ökar, och vi vill visa att man behöver inte vara så himla duktig på att sticka för att få ihop en snygg tröja. Man måste inte kunna alla tekniker, och termer.  Bara räta och aviga….
Jag kan ju också avslöja att LUNGO, STREET och WAVES är alla stickat halva tröjan var av Astrid och mig.  OCH då betyder det att de inte alls är perfekta. Vi har olika stickfasthet. Och det är massor av små skönhetsfel på dom.
Beviset på att det är handstickat….

Jag vet att det kommer att bli lite olika meningar om priserna på de garnena vi har använt. OCH då är det så att jag är helt beroende av mjuka och sköna material. Jag lovar maximal komfort i dessa tröjor, ni kan nästan se på bilden hur mjuk den är. Det kostar en slant, och har man inte möjlighet att lägga så mycket på garn så fins det alla möjligheter att använda sig av andra garn.
Till exempel en vanlig mohair istället för Suri alpacka och man kan låta bli glittereffekten.
Men vi hoppas på förståelse för vårt val av garn.

Ha en god kväll!

Mia

Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Mönster, Nya garn & häften och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.