Street

Vill Ni tjuvkika lite på astrid&mias STREET. Det är väldigt kul detta. Jag hade på mig min egen färgvariant ”Garbo” i butiken en lördag, bara för att ”testa” och se om någon lade märke till den. Jag går ju nästan alltid i något stickat, och får inte så ofta kommentarer på det jag har på mig.
Men Garbo kommenterade säkert var 4:e person som kom in. (det kom 4…haha! -nejdå) Det var jättekul!!! Så får man en liten indikation på om man håller på med något intressant.
Street kommer att bli väldigt tuff, och helt rätt i modebilden i höst. Sen efter den har vi bara en kvar, och den kommer heta Lungo….som kaffe. I bruna och guldiga nyanser.
Imorgon kommer jag hem efter 2 veckors semester. Har öluffat i Balearena, och blogginlägget är förberett innan jag åkte.
Det känns lite knasigt. Jaja. Hoppas att jag har haft en skön semester då! Och att jag har fått massor av härlig inspiration, som jag kan få dela med er!
Mina Street delar fick Astrid på posten, så hon fixar montering, så i nästa vecka kommer hon hit så vi kan få fotat lite tröjor.


…fölg med fölg med….augusti kommer 5 stycken sköna tröjor! Lika fast olika!
Och snart är jag på banan med ”live” blogginlägg igen. Skall bara åka iväg till Norge på en liten festival över helgen först!
SEN efter det fins jag här i butiken….resten av sommaren.

Livet är härligt!!!
Ha en fin vecka!

Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Nya garn & häften och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.