JAWOLL MORMORSRUTOR

Mitt ”lilla” virkprov av Lang Yarns Jawoll Magic Degradé blev äntligen färdig i går. Jag gillar inte namnet på detta garnet. JAWOLL, låter väldigt hårt och konstigt….får lite andra världskrigs tankar.
Jag har virkat rutor med  färg 175 och 66 i 3 olika storlekar. Och virkat ihop dom utan något som helst system.
Detta är bara inspiration på vad man skulle kunna göra. Man behöver absolut inte blanda olika färger av detta garn heller för varje nysta innehåller ju så många fina nyanser i sig, och med en färg får du ett GARANTERAD lyckat resultat färgmässigt. Och ju mera vågad man är och ju spralligare filt man vill ha så fins det att välja i!
Gillar man detta garnet så kan man ha lite koll på utbudet av färg, för här kommer och går det ganska fort. Vi inväntar ju med att beställa tills vi har 4-5 färger som fattas. Men det går ganska fort att få hem det. Och fråga gärna om det är en färg du söker.

Jag måste säga att jag är väldigt utvilad efter denna påskledigheten. Skall bli skönt att få vardag igen!
Ha en fin annandag påsk!

Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Virkat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.